taklampor

Ute efter snygga och smarta taklampor på nätet? Ja det är precis vad vi på Cous.se erbjuder dig. Vi är ett litet företag med bas i Norrtälje, Sverige. Vi har funnits på marknaden i snart 10 år och har erfarenhet av designmöbler och inredning.

Taklampor till kontoret

Taklampor är en inredning som är mycket viktig både i ditt privata hem som på den arbetsplats där du jobbar. För att man ska må bra gäller det att tänka på hur man möblerar och sätter upp rätt belysning. Med rätt belysning kommer självklart taklampor högt upp på listan. Det är en belysning som man enkelt och funktionellt placerar för att skapa punkter. Det finns en massa olika alternativ till taklampor och valet man ska ta beror på vad man vill tillföra.

Hur har vi gjort på arbetsplatsen

På vårt kontor använder vi taklamporna till att skapa punktbelysning. Dvs att vi ser till att lamporna riktar sig mot specifika punkter i rummet. Kanske kan det vara någon fin dekoration man vill ska lysa upp och visas mer än något annat? Eller så kan det vara för att göra arbetet på ett kontor enklare och mer effektivt. Det är inte alltid man kan sätta upp en golvlampa eller en bordslampa. Ett exempel på detta är vid ett konferensbord. Ett bord som ofta står centrerat inte ska ha så mycket prylar omkring sig eller rakt på.

Snygga taklampor till hemmet

Vi på Cous hjälper dig som kund att placera ut taklampor i både privata bostäder och på snygga moderna kontor. Behöver ni hjälp att få till en riktigt fin miljö så hjälper vi mer än gärna till med detta. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och ger samtidigt en mycket fin inspiration.

Vi rekommenderar alltid att ni kikar in våra andra sektioner där ni hittar bland annat fåtöljer, bordslampor och köksstolar. Designmöbler ni bara inte kan säga nej till.

Taklampa-Molecular-7-arm-House-Doctor-350x435
Leaf-pendel-grå-grön-textilsladd-350x435
209730-ljuskrona-mässing-3-350x400