Köksstolar

När det kommer till sittmöbler är det väldigt viktigt att man sitter rätt. Det kan vara på din arbetsplats där du spenderar mestadels av din vardag. Men det är också i hemmet där vi sitter och äter mat samt socialiserar med varandra. Köksstolar är stolar som kan användas till många ändamål. Dessa behöver absolut inte bara placeras i köket eller i matsalen. De kan användas vid ett konferensbord, i hallen eller i andra offentliga miljöer där det kan vara skönt med en paus. Vi jobbar tillsammans med en av Sveriges största marknadsplatser för inredning och möbler på nätet. Hos Roomly.se hittar ni produkter från fler än 70 olika inredningsbutiker på en adress. Vi brukar rekommendera våra kunder att kolla in där för inspiration.

Som kontorsstol rekommenderar vi alltid att kolla närmare på dessa stolar som är mer anpassade för att sitta länge på. Men det finns även köksstolar som är perfekta som arbetsstol. Men tittar vi på vad vi erbjuder så är det i första hand möbler som är perfekta för placering vid ett matbord. Detta gäller både på ett kontor som i det privata hemmet där du bor.

Hög kvalitet på stolar

Våra designmöbler är av högsta kvalitet och kommer från några av världens mest eftertraktade formgivare. Designers som danska Hay, House Doctor eller Kartell. Varumärken som du säkert redan känner igen. Det fantastiska med oss på Cous är att vi kan genom stora order hålla ner priserna på dessa stolar. Så du som kund alltid ska få lägsta pris och bästa leverans.

Beställer du som kund fler stolar i en order så ser vi till att du får rabatt på leveransen av inredningen, det är vårt mål. Sen hjälper vi såklart till under hela processen när det kommer till strategi för inredningen. Placering av matsalsmöbler är viktigt. Under lunchtider ska man sitta skönt runt bordet tillsammans med sina kollegor. Självklart är det samma regler i ditt hem. När familjen sitter och äter ska det vara mjukt och skönt så man kan avnjuta sin måltid och diskutera dagens händelser utan att tänka på stolen.

Köksstol som hallmöbler

Sen kan dessa stolar alltid placeras på andra platser. En favorit som vi ofta får frågor om är hallmöbler. En hallmöbel kan vara många olika varianter. En av dessa är en köksstol. Bara för namnet behöver den inte bara platsa i köket. Ställ ut en eller fler snygga stolar i hall eller väntrum för att skapa härlig stämning för kunder och gäster på besök.

Kika också in våra andra produkter vi erbjuder. Vi har ett stort utbud av taklampor, bordslampor, klockor och matbord som du gärna får inspireras av.

Ton-Chair-no.1401-stol-svart-rotting-sits-350x435
Wood-pinnstol-H17-svart
Hammock-stol-läder-cognac-svart-stålstativ-350x435