Om oss på cous designmöbler

Cous – Din hjälp av designmöbler på nätet.

Välkommen till Cous.se – Vårt mål är att hjälpa dig som privat person eller som företag att inreda och vägleda. Vi är experter på designmöbler och heminredning för kontor men också åt privata hem. Genom nära samarbeten med världens ledande varumärken ser vi tillsammans med dig till att hitta rätt. Vi är unika i branschen med ett stort utbud av några exklusiva designers i världen. Behöver du hjälp och en strategi med möbleringen hjälper vi mer än gärna till! Kika också in vår systerblogg på inredningstrend.se.

Lång erfarenhet i branschen

Vi är ett team som varit i branschen sen 20 år tillbaka och älskar det vi gör. Vi har en passion av designmöbler och vill att fler ska få känna på den. Med vår erfarenhet ger vi rådgivning på hur du eller ditt företag ska möblera och dekorera för att maximera den miljö du kan. Vi kan också genom våra samarbeten och stora orders få ner priser på möbler och inredning så du ska bli nöjd med ditt nästa köp av designmöbler.

Vi erbjuder allt från matbord och köksstolar till snygg belysning i form av taklampor och bordslampor. Dessa produkter kommer från några av världens mest eftertraktade varumärken. Några av dessa är välkända House Doctor, danska möbelföretaget Hay, belysning från lyxiga Flos och stolar från kartell. Detta är bara ett axplock av vad vi kan ordna fram. Hittar du som kund möbler du önskar erhålla så ser vi självklart till att ordna detta.

Ta ett första möte

Vi vill gärna komma i kontakt med dig för att boka in ett möte. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt. Där går vi igenom lite grundpelare av vad du som kund vill lyckas åstadkomma i ditt hem eller på ditt kontor. Sen återkommer vi med offert och påbörjar en otroligt rolig resa tillsammans med dig. Vi är inte nöjda förens du är nöjd.