bordslampor

Designade bordslampor för hem och kontor – Vi på Cous älskar belysning i alla former. Men det är några varianter som vi är experter på. När det kommer till bordslampor från kända designers och varumärken ser vi till att våra kunder blir nöjda. Det är viktigt att man har koll på vilken strategi som är tänkt för bordslamporna. Vilken funktion ska det hålla? Ska de placeras på ett skrivbord, ett soffbord eller kanske i fönstret?

Är det tänkt att man ska ha en bordslampa på ett skrivbord är det viktigt att funktionen blir att lysa upp en punkt. Det kan vara när man läser eller skriver. Då är det kanske inte så bra att man väljer en lampa som annars passar bättre in på ett sidobord eller i ett fönster. Dessa är mer till för dekoration och att lysa upp som mysbelysning.

Snygga lampor till kontoret

Vi på Cous samarbetar med en massa kända leverantörer av skrivbordslampor. Alla som passar perfekt in på en snygg arbetsplats. Enligt statistik så är en förbättring av inredning och dekoration på ett kontor en stor faktor till att sjukskrivningarna sänks. Medarbetarna blir mer nöjda med sin tillvaro samtidigt som designmöbler ofta är utformade för att funktionellt erbjuda en stressfri miljö.

Bordslampor till hemmet

Är det istället bordslampor till hemmet du letar efter? Då har vi såklart detta med. Snygga lampor att placera på ett sidobord eller i ett fönster gör stor skillnad i hemmet. Flos är ett varumärke som är experter på att erbjuda snygga bordslampor. Men vi har såklart en massa fler varumärken i lager. Louis Poulsen, Fermob, Kartell, Watt & Veke, Globen Lighting, Secto Design, PR home är några av dessa fantastiska märken vi erbjuder. Allt handlar om vilken stil och miljö du önskar att skapa i hemmet. Vi ser till att tillsammans med dig som kund hitta rätt produkter som förvandlar ditt hem till en drömbostad.

Till detta rekommenderar vi alltid att ni kikar in våra andra sektioner på hemsidan. Vi har en massa härliga designmöbler som passar utmärkt tillsammans med våra bordslampor. Kolla in våra köksstolar, väggklockor och fåtöljer för ytterligare inspiration. Visst är det härligt med heminredning och design?

AJ-bordslampa-svart-350x400
Edet-bordslampa-KopparCement
Cindy-bordslampa-brons-350x400