Trendiga posters hos Boldliving.se
Nyheter

Trendiga posters som gör ditt hem till en myspunkt

Trendiga posters som gör ditt hem till en myspunkt: Hösten närmar sig och vi gör oss redo för mörkare och framförallt kallare tider. Till hösten är det allmänt känt att trycket på heminredning ökar jämfört med hur vår och sommar brukar se ut. Detta mycket sett till belysning, sängar, kuddar och annan textil. Inte så konstigt då det såklart är ett super läge att mysa till där hemma med mjuka dekorationer. Men det finns också en annan kategori som ofta brukar se sin ökning under höst och vinter.

Posters har på senare tid verkligen bommat till ordentligt. Även om denna sorts inredning och väggdekoration funnits med oss länge så har de aldrig varit så populära som nu. Mycket kan tyda på att utbudet av snygga posters har förbättrats då efterfrågan blivit så stor. Det är idag ganska enkelt att hitta ett flertal snygga motiv som passar alla inredningar till en mycket bra peng.

Trendiga posters till hemmet

Boldliving.se är en relativt ny inredningsbutik på nätet som fokuserar på skandinavisk och nordisk inredningsstil. Vi har varit i kontakt med grundarna som också står bakom tidigare framgångsrika inredningsbutiker. De vi tittat lite närmare på är deras utbud av posters för hemmet. Hos Boldliving.se hittar du ett hundratals olika motiv i alla möjliga storlekar, färger och motiv. Det roliga är också att lite mindre än hälften av dessa går att skräddarsy helt efter vad du önskar. Det kan vara allt från en unik färg till ditt eller din käraste namn direkt på motivet.

Boldliving.se säger till oss att man kunnat hålla ner priserna på dessa posters då de är relativt billiga att ta fram med också för att man kunnat hitta riktigt duktiga leverantörer. Leverantörer som levererar och producerar många posters dagligen. Utbudet är inte unikt för endast Boldliving.se men butiken säger att man också tittar på att eventuellt i framtiden ta fram egna posters och motiv som endast kommer säljas genom deras butik.

Kolla också in vår artikel om Designmöbler till ett rimligt pris >>

Är du ute efter snygga och trendiga posters så kan vi på Cous.se rekommendera att kika in hos Boldliving för att i alla fall plocka hem lite inspiration. Priserna på hemsidan sträcker sig från 129 kr för en A4 till 479 för en 70 x 100. Ett bra pris om man jämför med många andra inredningsbutiker i Sverige.