Nyheter

Designmöbler till ett rimligt pris

Välkommen till Cous.se. Vi jobbar med att erbjuda dig som konsument designmöbler och inredning med hög kvalitet. Genom att hålla nära kontakt med våra leverantörer ser vi också till att produkten kommer från lager hem till din dörr utan några problem. Vi är ett team som älskar heminredning och har erfarenhet från branschen i mer än 20 år.

Är du ute efter att hitta snygga designmöbler som annars hos kommersiella inredningsbutiker kostar mycket, då har du kommit rätt. Vi går tillsammans med kund igenom vilken inredningsstil som sökes. Därefter tar vi fram en lista och förslag på inredning som vi tycker borde passa in i den miljö som kunden önskar. Det kan vara i ett privat hem men också på ett kontor som vill utöka sin personlighet med snygga möbler och finish.

Varumärken vi jobbar med

Några av de varumärken vi jobbar med är kända danska Hay, Orrefors, Kartell, Flos, Gubi och en massa fler. Detta är bara ett utplock av våra hundratals varumärken som vi kan erbjuda både dig och dina medarbetare på arbetsplatsen. När ni surfar runt på vår hemsida kommer ni hitta en massa snygga produkter. För att göra hela den kommande processen enklare när vi sätter igång kan du därför spara dessa. Spara dessa i en lista eller skriv ner dem på ett papper som du sedan tar med dig till vårt möte. då kan vi också tillsammans med dig få en blick av vad det är du letar efter. Vilken inredningsstil du vill skapa. Vi har ett stort fokus på skandinavisk design. En stil som på senare tid inte bara blivit mycket populär i norden utan globalt. Både i Amerika och i Asien letar just nu kunder efter att få skapa en miljö utifrån detta perspektiv.

Skandinavisk design

Om ni undrar vad skandinavisk design är har vi en inspirationsdel på hemsidan med lite bilder på exempel som ni kan kolla på för att också själva få en bättre förståelse för inredning.

Kontakta oss gör ni genom att klicka på denna flik i menyn. Ett första möte med oss betyder inte att vi behöver sätta igång. Ett första möte är också alltid kostnadsfritt.